Suunto D6i Novo

D6i Novo je potapljaška ura (računalnik), katere ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla, pašček pa je silikonski. Sedaj je na voljo v štirih barvnih variantah: Stone, Stealth, Black in White.

Računalnik je namenjen potapljanju z zrakom, nitroxom ali čistim kisikom (uporaba do treh plinov na potopu), lahko se uporablja kot digitalni globinomer in je namenjen tudi potapljanju na vdih. Plavalci lahko njegove potapljaške funkcije izključijo in ga uporabljajo le kot uro. Računalnik ima tudi digitalni kompas, osvetlitev zaslona in je že v kompletu s kablom za prenos podatkov na PC ali MAC računalnik. Dokupi se lahko oddajnik za brezžičen prenos podatkov o pritisku plina v jeklenki.

Suunto D6i Novo

Računalniku zaupajo tudi poklicni potapljači, njegov prefinjen izgled pa bo gotovo lepo dopolnil tudi vašo vsakodnevno garderobo.

Suunto D6i Novo Zulu

Konec poletja 2016 je na tržišče prišla še izvedba z dodano oznako ZULU, ki pomeni drugačen zapestni pašček. Ura je z njim dobila še profesionalnejši videz. Zulu zapestni trak je izjemno odporen na obrabo in pretrganje. Dodatna velika prednost pred klasičnim zapestnim trakom je, da v primeru, da se ena od pritrdilnih točk ure polomi, potapljač ure ne izgubi. Na voljo so tri izvedbe: Black Zulu, Stealth Zulu in izvedba namenjena le inštruktorjem potapljanja: Instructor Blue Zulu.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko e-maila na norik(at)norik-sub.si, na telefona 01/4340753 ali 040/414500 oziroma nas obiščite v trgovini Norik-sub, Celovška 25, Ljubljana, ob spodnjem vhodu v bazen Tivoli.

Veselimo se vašega obiska!

Arhiv novic
Prisotni tudi na:

Norik-sub d.o.o.
Celovška 25
(ob vhodu v bazen Tivoli)
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 434 07 53

Mob: +386 40 414 500

Faks: +386 1 230 19 07

E-pošta: norik@norik-sub.si

Pri nas lahko kupite tudi:

revija Scubalife