PRIVOŠČITE SVOJIM ROKAM TOPLOTO

Zima počasi prihaja. Na hladno vodo se moramo predvsem uporabniki suhih oblek primerno in dovolj zgodaj pripraviti. Ob uporabi suhe potapljaške obleke ter primerne podobleke običajno roke postanejo mrazu najbolj izpostavljen del telesa. Kljub uporabi debelejših neoprenskih rokavic marsikoga prične v hladnejši vodi kaj hitro zebsti v prste in dlani. Rešitev so suhe rokavice s podrokavicami, ki se pritrdijo na obstoječe latex manšete suhe obleke. Tako ni potrebna predelava suhe obleke, montaža in demontaža pa sta hitra ter enostavna.

Ponujamo vam sistem suhih rokavic Checkup

Komplet vsebuje gumijaste suhe rokavice debeline 1 mm, podrokavice Thinpro ali pa Helapro, obroč za pritrditev na manšeto suhe obleke ter vsa ustrezna pritrditvena tesnila.

Podrokavice Thinpro so debelejše od modela Helapro ter so kot takšne primerne za potapljanje v najhladnejši vodi, vendar pa so zaradi debeline malo bolj okorne. Rokavice in podrokavice so na voljo v velikostih M, L in XL.

 

Cena kompleta je le 110,88 eur. 
  
Za potapljače, katerim debelina rokavice 1 mm ni dovolj, pa je na voljo tudi model debeline 1,2 mm. V tem primeru je cena kompleta 121,72 eur. 

Zakaj bi Vas zeblo, če pa je tu Checkup?

Arhiv novic
Prisotni tudi na:

Norik-sub d.o.o.
Celovška 25
(ob vhodu v bazen Tivoli)
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 434 07 53

Mob: +386 40 414 500

Faks: +386 1 230 19 07

E-pošta: norik@norik-sub.si

Pri nas lahko kupite tudi:

revija Scubalife