YouTube kanal Objavljeno: sreda, 18. januar 2012

Z veseljem vas obveščamo, da nas od sedaj lahko spremljate tudi na našem čisto novem YouTube kanalu. Tam si lahko ogledate filmčke z naših potovanj in ostalih dogodkov, pa tudi potapljaške filmčke drugih avtorjev, ki so nam še posebej pri srcu, tako da bo vsak našel zase nekaj zanimivega.

Veseli bomo vsakega vašega komentarja ter »Like-a« (všeč mi je) naših filmčkov in kanala, saj nam boste tako pomagali soustvarjati in dopolnjevati naš kanal z vsebino, ki vam je še posebej všeč. 

Vsi torej vljudno vabljeni, da si ogledate naš YouTube kanal in da se naj tudi naročite, saj tako zagotovo ne boste spregledali novih vsebin, s katerimi ga bomo nenehno dopolnjevali.

Naročnina na naš Youtube kanal je brez kakršnih koli obveznosti ali stroškov. Vse kar potrebujete je Google račun. Z istim uporabniškim imenom in geslom, kot ga uporabljate za vaš Gmail, se prijavite na strani Youtube. Nato poiščete naš kanal ali pa kliknete na spodnjo povezavo in na vrhu kanala poiščete/kliknete tipko »Naroči se«. To je vse! Od sedaj naprej boste o vsaki novi dejavnosti na našem kanalu nemudoma obveščeni na svoj e-mail. S kanala se lahko kadarkoli odjavite.

Kanal najdete na povezavi: http://www.youtube.com/user/SkupinaNoriksub.

Želimo vam čim več potapljaških užitkov!

Vaša Skupina Noriksub

Arhiv novic
Prisotni tudi na:

Norik-sub d.o.o.
Celovška 25
(ob vhodu v bazen Tivoli)
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 434 07 53

Mob: +386 40 414 500

Faks: +386 1 230 19 07

E-pošta: norik@norik-sub.si

Pri nas lahko kupite tudi:

revija Scubalife