Underwater Photographer

ZAKAJ TEČAJ PODVODNE FOTOGRAFIJE?

Na tečaju podvodne fotografije boste naredili svoje prve podvodne fotografije ali pa izboljšali svoje potapljaške veščine in tako izdelovali podvodne fotografije, ki bodo osupnile Vaše prijatelje.

KAJ POTREBUJETE ZA ZAČETEK?

  • Opravljen začetni potapljaški tečaj PADI OWD (ali ekvivalenten tečaj po kateri drugi mednarodno priznani šoli potapljanja)
  • Minimalna starost: 10 let

KAJ BOSTE NA TEČAJU POČELI?

Naučili se boste osnov podvodne fotografije kot so kompozicija, tipi in lastnosti fotoaparatov ter ravnanje z njimi. Seznanili se boste z načrtovanjem in organiziranjem potopov za podvodno fotografiranje ter potrebnih postopkov in tehnik in naučili, kako skrbeti in vzdrževati Vašo fotografsko opremo.

KAKO DOLGO TEČAJ TRAJA?

  • Priporočeno število ur: 12 ur
  • Minimalno število potopov: dva potopa v enem dnevu

KAJ POTREBUJETE? 

  • Kopalke in brisačo
  • Masko, dihalko in plavuti
  • Potapljaško knjižico

KJE LAHKO NADALJUJETE?

Opravljen specialni tečaj PADI Underwater Photographer šteje kot ena od petih potrebnih specialnosti za pridobitev certifikata Master Scuba Diver.

POMEMBNO: Tečajnik naj ima za zaščito glave oziroma ušes po vajah v bazenu in/ali potopih v Piranu s seboj volneno kapo, za hojo po potapljaškem centru v Piranu pa tudi natikače.

Na začetku tečaja vsak tečajnik izpolni in podpiše izjavo o zdravstvenem stanju, v kateri so napisana različna bolezenska stanja, ki niso najbolj primerna za potapljanje. Izjavo si predhodno preberite (izjava o zdravstvenem stanju.pdf), izpolnili pa jo boste na začetku tečaja. Izjava se nanaša predvsem na trenutno zdravstveno stanje. Tečajnik mora biti za udeležbo na tečaju sposoben na kratke črtice pred bolezenskimi stanji odgovoriti z besedico NE. V kolikor bi na katero od črtic moral odgovoriti z DA, se mora o tem bolezenskem stanju pred pričetkom tečaja posvetovati s svojim zdravnikom. Zdravnik mu mora sposobnost za potapljanje potrditi na obrazec "potrdilo zdravnika.pdf". Zdravnik lahko napotke za pregled najde v "navodila za zdravnika.pdf".

Arhiv novic
Prisotni tudi na:

Norik-sub d.o.o.
Celovška 25
(ob vhodu v bazen Tivoli)
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 434 07 53

Mob: +386 40 414 500

Faks: +386 1 230 19 07

E-pošta: norik@norik-sub.si

Pri nas lahko kupite tudi:

revija Scubalife