Prva pomoč - EFR

Bodite pripravljeni: morda boste morali že jutri pomagati ponesrečencem ali sebi.

Potresi, poplave, požari, nesreče na cesti, nesreče doma... to so dogodki, s katerimi se v življenju žal tudi srečamo. Nesreča se lahko zgodi kjerkoli. Bi znali pomagati domačim, prijateljem ali mimoidočim? Vprašajte se: znam nuditi umetno dihanje in masažo srca, znam uporabiti defibrilator, znam poviti rano, ali znam...? Ste pripravljeni?

Pripravljenost ne pomeni zgolj imeti pri sebi paket prve pomoči, svetilko, vodo in telefon. Pripravljenost pomeni, da ste pripravljeni priskočiti na pomoč posamezniku v stiski in da znate na pravilen in varen način pomagati takrat, ko profesionalni reševalci na mesto nesreče še niso prišli. 

Usposobimo vas lahko mi!

Naš pristop pri usposabljanju gradi vaše zaupanje za nudenje prve pomoči, ko je prva pomoč potrebna. Zaupanje v lastne sposobnosti je pri reševanju ponesrečencev ključno. Samozavest in zaupanje v lastno znanje in sposobnosti dosežemo s prijaznim učnim okoljem ter s ponavljanjem vaj. Prav ste prebrali, naš pristop temelji na vajah, kar pomeni, da o defibrilatorju ne bomo zgolj govorili, ampak se ga boste tudi dejansko naučili sami uporabljati!

V meniju lahko izberete med sledečimi tečaji: 

Arhiv novic
Prisotni tudi na:

Norik-sub d.o.o.
Celovška 25
(ob vhodu v bazen Tivoli)
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 434 07 53

Mob: +386 40 414 500

Faks: +386 1 230 19 07

E-pošta: norik@norik-sub.si

Pri nas lahko kupite tudi:

revija Scubalife