Suha obleka Expedition HD2 Tech

Proizvajalec mokrih, polsuhih in suhih potapljaških oblek ter neoprenskih dodatkov BARE je predstavil nova modela ženske in moške suhe trilaminatne obleke Expedition HD2 Tech.

Obleka je naslednik modela HDC Expedition in združuje njen zelo odporen material ter kroj popularnega modela suhe obleke Bare X-Mission. Obleka je namenjena resnim rekreativnim, tehničnim in jamskim potapljačem. Izdelana je iz zelo močne Cordure®, ima dodatne Ripstop ojačitve podlahti, ramen, mednožja in zadnjice ter kolena ojačana z gumijastim Melco materialom.

Kroj obleke je ozek, anatomsko oblikovan in opazno izboljša hidrodinamiko obleke. Ima teleskopski torzo z elastičnim mednožnim trakom ter dodatno zaščito suhe zadrge. Le-ta je nameščena spredaj diagonalno in je plastična proizvajalca YKK. Vratna manšeta je lahko silikonska, lateks ali neoprenska, ki omogoča zelo dobro tesnjenje s kapuco suhe obleke. Zapestne manšete so prav tako lahko silikonske, lateks ali neoprenske. Polnilni in izpustni ventil sta Apeksova, naramnice so serijske, na nogah so lahko mehke nogavice, Tech nogavice ali trdi škornji. Obleka ima že serijsko nameščena dva velika Tech/Data žepa.

  • Suha obleka Expedition HD2, moška, črna
  • Suha obleka Expedition HD2, moška, rdeča
  • Suha obleka Expedition HD2, ženska, črna
  • Suha obleka Expedition HD2, ženska, rdeča

Z obleko v kompletu pridejo polnilna cev, mazilo za mazanje zadrge, smukec za manšete ter torba za shranjevanje obleke (in podobleke).

Obleka je lahko v ženskem kroju izdelana v 11, v moškem pa v kar 19 standardnih velikostih. Po potrebi je lahko delno prilagojena (trup, roke, noge) ali pa v celoti izdelana pa merah. Na voljo je v dveh barvnih kombinacijah: črno/rdeči ali pa v celoti črna. Obleka je na ogled na voljo v trgovini Norik-sub d.o.o. v Ljubljani.

V BARE-obi ponudbi suhih oblek seveda še vedno ostajajo trilaminatni modeli X-Mission Evolution, Trilam Tech/Pro in Aqua-Trek 1 Tech/Pro ter neoprenski modeli Sentry/Guardian Tech/Dry, CD4 in D6.

Arhiv novic
Prisotni tudi na:

Norik-sub d.o.o.
Celovška 25
(ob vhodu v bazen Tivoli)
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 434 07 53

Mob: +386 40 414 500

Faks: +386 1 230 19 07

E-pošta: norik@norik-sub.si

Pri nas lahko kupite tudi:

revija Scubalife