BARE- oblačila za potapljanje


Podjetje Fitzwright se je na potapljaškem trgu pojavilo že v 70-ih letih prejšnjega stoletja. Tekom let je njihov sloves izdelovalca odličnih potapljaških oblek rasel in prav kmalu so pričeli izdelovati tudi obleke za ostale vodne športe ter ribolov.

Leta 1980 se končno pojavi blagovna znamka BARE in od takrat se skoraj vsi Fitzwrightovi izdelki prodajajo pod tem imenom. Izjema so le obleke za reševanje iz zelo hladnih voda, ki so na tržišču še vedno pod oznako FitzWright.

Leta 2012 se Fitzwright končno preimenuje v Baresports.

BARE-ov potapljaški program sedaj obsega suhe in mokre potapljaške obleke, podobleke, dodatke kot so neoprenske kapuce, nogavice, rokavice in brezrokavniki ter tudi maske, dihalke in plavuti.

V ponudbi suhih oblek so tako trilaminatne (Cordura(TM), Heavy Duty, Expedition in standarden trilaminat) kot tudi neoprenske obleke (debeline 2, 4 ali 6 mm). Obleke imajo lahko škorenj, Tech nogavico ali mehko nogavico, neoprenske, lateks ali silikonske vratno in zapestni manšeti, naramnice ter imajo lahko en ali dva žepa. Obleke imajo lahko podaljšan ali skrajšan trup, roke in/ali noge. Med temi opcijami se kupec odloči ob naročilu obleke. Ob naročilu kupcu naročimo njemu ustrezne velikosti manšet, itd... Kupec torej dobi personalizirano obleko, ne pa nek standarden konfekcijski izdelek.

Najbolj nestandardnim pa suho obleko lahko izdelamo tudi po meri!

V kakovost izdelave suhih oblek smo pri BARE-u tako prepričani, da za vse svoje suhe obleke nudimo 7 letno garancijo na spoje in izdelavo obleke.

Vrh ponudbe BARE-ovih suhih oblek pa sta trilaminatni obleki X-Mission in HDC Expedition.

Poleg suhih oblek so v BARE-ovi ponudbi tri serije mokrih oblek: super elastična serija Reactive, elastična serija Velocity Ultra in elastična, a preprostejša Sport S-flex. Modeli obsegajo obleke debelin 3, 5 in 7 mm. Dodatki obsegajo super elastične in standardne kapuce, brezrokavnike, nogavice in rokavice.

Izmed ponudbe mask, dihalk in plavuti najbolj izstopa model maske Frameless, ki ustreza praktično vsem oblikam obrazov. Poleg črne je na voljo tudi v popolnoma prozorni izvedbi (fotografija!).

V BARE-u so to, kar počnejo: športni in profesionalni entuziasti, ki so radi v in na vodi. Izdelki so kakovostni in oblikovani za kar največje udobje uporabnika. Zato jih najprimerneje opišeta dve besedi: Done Right (Narejeno Pravilno). Sta tudi vodilo vsem, ki ponujamo izdelke BARE. Želimo preseči vsa vaša pričakovanja. Vemo, da imate na izbiro veliko izdelkov in želimo doseči, da boste težko izbrali kaj drugega kot BARE.

Arhiv novic
Prisotni tudi na:

Norik-sub d.o.o.
Celovška 25
(ob vhodu v bazen Tivoli)
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 434 07 53

Mob: +386 40 414 500

Faks: +386 1 230 19 07

E-pošta: norik@norik-sub.si

Pri nas lahko kupite tudi:

revija Scubalife