BAUER- najboljši kompresorji na svetu


Podjetje BAUER KOMPRESSOREN je bilo ustanovljeno leta 1946 in do današnjega dne se je razširilo v holding BAUER GROUP prisoten po celem svetu. BAUER velja za proizvajalca najboljših kompresorjev na svetu.

Proizvodni program obsega kompresorje za polnjenje dihalnega zraka (za potapljaške in gasilske namene), industrijske kompresorje (zrak in drugi plini), specialne filtre, banke zraka, polnilne rampe, vijačne kompresorje in polnilne postaje za polnjenje naravnega plina. Kompresorji so lahko gnani z elektromotorjem, bencinskim ali dieselskim motorjem.

Serija kompresorjev za polnjenje dihalnega zraka se deli na prenosne kompresorje in stabilne kompresorje. Obe seriji se proizvajata v Premium in Poseidon izvedbi. Izvedba Premium omogoča veliko možnost prilagajanja konfiguracije kompresorja željam kupca, medtem ko je izvedba Poseidon namenjena manj zahtevnim strankam, kot so gasilska in potapljaška društva ter posamezniki.

Kapacitete prenosnih kompresorjev (modeli Junior, Oceanus, Capitano, Mariner in PE 100 do PE 300) se gibljejo med 100 in 320 L/min, stabilnih kompresorjev (Mini-verticus, KAP, Verticus in PE 250 do PE 850) pa od 150 do 850 L/min. Preko njih se zrak lahko stiska na pritiska 225 in/ali 330 bar, z uporabo ustrezne banke zraka in ločene polnilne rampe pa po želji tudi do 420 bar.

Kakovost zraka zagotavljajo odlični filtri serije P. Popularni filtri Triplex imajo oznako P21 in so serijski na modelih z manjšimi kapacitetami. Večji modeli kompresorjev pa so opremljeni s serijami filtrov P31, P41, P42, P61 ali celo P81. Za zagotavljanje res čistega zraka so filtri serij P41 do P81 lahko opremljeni z elektronsko kontrolo nasičenosti.

Kupci lahko izbirajo med ročnim upravljanjem kompresorjev ali pa različnimi stopnjami avtomatiziranosti delovanja. Tako imajo kompresorji lahko avtomatski izpust kondenza, avtomatski vklop in izklop, itd.

Kontaktirajte nas z vašim povpraševanjem in izdelali vam bomo ustrezno ponudbo. Poleg dobave nudimo tudi ustrezno strokovno montažo ter usposabljanje uporabnikov.

Arhiv novic
Prisotni tudi na:

Norik-sub d.o.o.
Celovška 25
(ob vhodu v bazen Tivoli)
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 434 07 53

Mob: +386 40 414 500

Faks: +386 1 230 19 07

E-pošta: norik@norik-sub.si

Pri nas lahko kupite tudi:

revija Scubalife