Prodaja potapljaške in plavalne opreme


S prodajo opreme za potapljanje in plavanje se ukvarjamo že od leta 1990. Izkušnje, ki smo si jih nabrali v več kot 25 letih, so nam pomagale, da smo med množico proizvajalcev izbrali najboljše.

Tako vam na področju potapljanja ponujamo opremo proizvajalcev Aqualung (vsa potapljaška oprema), Apeks (regulatorji in tehnični kompenzatorji plovnosti), Suunto (potapljaški računalniki), Bare (mokre in suhe potapljaške obleke) in Bauer (kompresorji za polnjenje jeklenk).

Za zagrizene plavalce pa ponujamo plavalna očala Aquarapid, Speedo, Finis in Cressi-sub, plavalne pripomočke Aquarapid in Finis ter kopalke Essenuoto in Aquarapid.

Podrobnejše opise, kataloge in cenike zgoraj omenjenih znamk najdete na podstraneh menija Trgovina.

Pri nas lahko opremo vidite, primete in preizkusite!


Naša velika prednost pred ostalimi je, da lahko vso opremo katero ponujamo, pri nas v trgovini vidite, saj so izdelki stalno na zalogi, primete v roko, se o njenih značilnostih pogovorite s prodajalcem in nekatere specifičnejše izdelke tudi preizkusite.

Naše osebje se tudi samo potaplja in plava ter vam lahko svetuje na podlagi lastnih izkušenj. Opremo katero ponujamo, uporabljamo tudi sami!

 

Darilni bon


Če želite prijatelju ali prijateljici podariti del potapljaške ali plavalne opreme, pa ne veste, kaj si želi, mu / ji lahko podarite darilni bon. Vrednost darilnega bona je poljubna. Za več informacij nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu, oziroma se osebno oglasite pri nas.

 

Parkiranje v športnem parku Tivoli v Ljubljani


Ob nakupu v naši trgovini v Ljubljani (Norik-sub, Celovška 25, 1000 Ljubljana, ob spodnjem vhodu v bazen Tivoli) pa še nasvet za parkiranje:

Tivolsko parkirišče je plačljivo. VENDAR: prve pol ure je brezplačnih in ko se pripeljete do parkirišča iz avtomata vzamete listek ter, če čas obiska pri nas ni daljši od 30 minut, listek ob zapustitvi parkirišča le vtaknete v avtomat ob rampi ter odpeljete. Če pa je obisk daljši od 30 minut, pa zadrževanje na parkirišču do časa 2 uri stane 0,60 eur. Ta znesek plačate na plačilnem avtomatu na parkirišču. V primeru nakupa v naši trgovini v znesku 60 eur ali več, našo prodajalko ali prodajalca opozorite, da Vam znesek 0,60 eur odšteje do zneska nakupa, tako da Vam parkiranje plačamo mi!

Arhiv novic
Prisotni tudi na:

Norik-sub d.o.o.
Celovška 25
(ob vhodu v bazen Tivoli)
1000 Ljubljana

Tel: +386 1 434 07 53

Mob: +386 40 414 500

Faks: +386 1 230 19 07

E-pošta: norik@norik-sub.si

Pri nas lahko kupite tudi:

revija Scubalife