Voditelj potapljanja

PADI Divemaster

Voditelj potapljanja dela v lokalnih potapljaških centrih, na potapljaških čolnih, jahtah in eksotičnih lokacijah. Pomaga PADI inštruktorjem pri delu s tečajniki in certificirane potapljače vodi na vodene potope.

Tečaj obsega predavanja oziroma samostojen študij, izpopolnjevanje potapljaških sposobnosti in vzdržljivosti, poučevanje vaj in zmožnosti reševanja problemov.

Pogoj za udeležbo na tečaju je opravljen tečaj potapljač reševalec.

Naredite korak naprej v svoji potapljaški karieri in postanite PADI Divemaster. Kot voditelj potapljanja si boste razširili svoje potapljaško znanje in izbrusili sposobnosti. Tečaj razvije vaše sposobnosti vodenja in tako izboljšuje tudi vaše potapljaške aktivnosti.

Voditelj potapljanja dela v lokalnih potapljaških centrih, na potapljaških čolnih, jahtah in eksotičnih lokacijah. Pomaga PADI inštruktorjem pri delu s tečajniki, certificirane potapljače vodi na vodene potope, poučuje in potrjuje PADI-jeve potapljače na dah, poučuje šnorkljanje in izvaja obnovitvene tečaje.

Pogoj za udeležbo na tečaju je opravljen tečaj potapljač reševalec, vsaj 20 zabeleženih potopov in starost 18 let.

Tečaj običajno traja dva do tri mesece, saj urjenje poteka z asistiranjem na dejanskih potapljaških tečajih.

Za udeležbo na tečaju potrebujete celotno potapljaško opremo in komplet PADI-jeve literature za tečaj Divemaster.

 

Koledar tečajev – Cenik tečajevPrijavnica

Asistent inštruktorja

PADI Assistant Instructor

Asistent inštruktorja na potapljaških tečajih pod nadzorom inštruktorja predava, ocenjuje izvajanje vaj na gladini, uči določene tečaje specialnosti in po uspešno opravljenem tečaju Emergency First Response Instructor samostojno izvaja tečaje prve pomoči.

Tečaj PADI Assistant Instructor obsega prvi del tečaja PADI IDC (Instructor Development Course). Kot PADI profesionalec ne boste pridobili le dodatnih izkušnenj, ampak tudi pričeli spoznavati PADI-jev izobraževalni sistem.

Asistent inštruktorja na potapljaških tečajih pod nadzorom inštruktorja predava, ocenjuje izvajanje vaj na gladini, uči določene tečaje specialnosti in po uspešno opravljenem tečaju Emergency First Response Instructor samostojno izvaja tečaje prve pomoči.

Pogoj za udeležbo na tečaju je opravljen tečaj PADI Divemaster, minimalna starost 18 let, opravljenih vsaj 60 potopov (med njimi morajo biti nočni, globinski in navigacijski potop) in certificirani potapljač morate biti vsaj 6 mesecev.

Tečaj obsega samostojen študij teorije, teste in vaje iz predavanj, predstavitve, ponovitev vaj v plitki vodi, delavnice v odprti vodi in ponovitev vaj reševanja. Tečaj traja minimalno pet dni.

 

Koledar tečajev – Cenik tečajevPrijavnica

Inštruktor potapljanja

PADI OWSI

Zamislite si službo, ob kateri si zjutraj dejansko želite priti na delo. Živite življenje, o katerem drugi le sanjajo. Plovba v prečudovit sončni vzhod bi lahko bila pravilo in ne izjema, sploh če delate v tropskih morjih. Vožnja v službo je lahko deset minutna vožnja s čolnom. Delo samo postane avantura. Spoznavali boste nove kulture in življenjske stile ter bili obkroženi z ljudmi, ki so vedno veseli.

Tečaj za inštruktorja potapljanja je drugi del tečaja PADI IDC (Instructor Development Course).

Pogoj za udeležbo na tečaju je opravljen tečaj PADI Divemaster ali PADI Assistant Instructor, minimalna starost 18 let, opravljenih vsaj 60 potopov (med njimi morajo biti nočni, globinski in navigacijski potop) in certificirani potapljač morate biti vsaj 6 mesecev.

Tečaj obsega samostojen študij teorije, teste in vaje iz predavanj, predstavitve, ponovitev vaj v plitki in globoki vodi, delavnice v odprti vodi in ponovitev vaj reševanja.

 

Koledar tečajev – Cenik tečajevPrijavnica

ANDI COMPLETE SAFEAIR INSTRUCTOR

ANDI CSI

Inštruktorji poskušajo na potapljaških tečajih poleg znanja tečajnikom vcepiti tudi primeren odnos do varnosti pri potapljanju. Ena od možnosti povečanja varnosti je uporaba dihalne mešanice nitrox.

Inštruktorska stopnja ANDI Complete Safeair Instructor je odskočna deska v učenje tehničnega potapljanja in je nujno potrebna kategorija za učenje katerega koli ANDI-jevega tečaja nivoja 2. Inštruktorski kandidat se spozna z ANDI-jevo filozofijo učenja potapljanja in učenjem uporabe nitroxa.

Minimalna starost za udeležbo na tečaju je 18 let, potrebni predkategoriji pa opravljena tečaj za uporabo dihalne mešanice nitrox in inštruktorska licenca za učenje potapljanja z zrakom.

 

Koledar tečajev – Cenik tečajevPrijavnica

ANDI TECHNICAL SAFEAIR INSTRUCTOR

ANDI TSI

Technical Safeair Instructor je prva ANDI-jeva inštruktorska kategorija za učenje tehničnega potapljanja. Je snovna kategorija potrebna za učenje katerega koli ANDI-jevega tehničnega tečaja nivoja 3.

Minimalna starost za udeležbo na tečaju je 18 let, potrebni predkategoriji opravljena tečaj ANDI Technical Safeair Diver in ANDI Complete Safeair Instructor, kandidat mora imeti opravljenih vsaj 100 potopov, od tega vsaj 10 globlje od 30 metrov.

 

Koledar tečajev – Cenik tečajevPrijavnica