Kot kupec naše potapljaške opreme lahko pričakujete tudi ustrezne poprodajne storitve. Zato imamo lasten servis za opravljanje rednih in izrednih vzdrževanj opreme. Tako najbolje spremljamo, kaj se z opremo, katero imate, dogaja in se o specifičnih problemih lahko takoj posvetujemo s proizvajalcem.

Naši serviserji redno obiskujejo programe dodatnega usposabljanja, uporabljamo kakovostne originalne rezervne dele in zato za vsak del, ki ga vgradimo, nudimo garancijo. Splača se tudi vam, saj kakovostno opravljen servis pomeni večjo zanesljivost, boljšo varnost, večji užitek pri potapljanju in večjo vrednost vaše potapljaške opreme ob morebitni prodaji.

Potapljaško opremo lahko prinesete k nam brez najave, v kolikor pa jo kmalu spet potrebujete, pa je najbolje, da svoj obisk najavite preko telefona ali e-maila. Dogovorili se bomo za termin, da bo oprema pravi čas spet pripravljena za uporabo. V primeru, da bi opremo potrebovali ravno v času servisa, pa vam bomo zagotovili nadomestno opremo.

Že pred pričetkom del vedno poskusimo določiti okvirno ceno storitve in čas predaje opreme. Poleg tega vas o morebitnih dodatnih potrebnih storitvah tekom servisa obvestimo.