Glavna strategija podjetja je zagotoviti strankam celovit spekter uslug na področju podvodnih športov in plavanja: izobraževanje rekreativnega, tehničnega in jamskega potapljanja, potapljanja z zaprtim dihalnim krogom, ponudbo vrhunske potapljaške in plavalne opreme, njeno vzdrževanja ter ostale poprodajne storitve.

NAŠA ZGODBA

Pričeli smo kot

majhna trgovina

Norik-sub je ustanovil Tomo Vrhovec, eden od vrhunskih slovenskih potapljačev. S časom smo si tudi na osnovi njegovega slovesa na slovenskem trgu priborili sloves tržnega vodje in postali podjetje prve izbire glede nakupa kakovostne potapljaške opreme ter izvedbe potapljaških tečajev.

Tečaje rekreativnega potapljanja izvajamo po sistemu šolanja PADI (Professional Association of Diving Instructors), ki je en od najbolj razširjenih in priznanih po svetu, in sicer od začetnih tečajev do izobraževanj za inštruktorja potapljanja. Šolanja tehničnega in jamskega potapljanja ter potapljanja z zaprtim dihalnim krogom pa izvajamo po sistemu ANDI (American Nitrox Divers International). Naši inštruktorji so izkušeni potapljači z dolgoletnimi izkušnjami. Tečaje izvajamo preko celega leta.

Strankam nudimo opremo vrhunskih svetovnih znamk potapljaške in plavalne opreme ter kompresorjev za polnjenje dihalnega zraka. Izpostavimo lahko znamke Apeks, Aqualung, Beuchat, Bauer, Suunto, Aquarapid, Finis in Speedo.

Kupec vrhunske opreme pričakuje tudi ustrezno poprodajno storitev. Zato imamo lasten servis potapljaške opreme in kompresorjev. Naši serviserji redno obiskujejo programe dodatnega usposabljanja in uporabljamo kakovostne originalne rezervne dele.

30

LET OBSTOJA

2

TRGOVINI

9

ZAPOSLENIH IN INŠTRUKTORJEV

7792

IZDANIH CERTIFIKATOV

18723

ŠTEVILO POTOPOV